Str. Nicolae Dobrin, nr. 3, Pitești 0248251790 secretariat@postlicealachristiana.ro

Mesaj deschidere an scolar 2020 - 2021

Mesaj deschidere an scolar 2020 - 2021

Stimați elevi, stimați profesori și stimați colaboratori!

 

Ne bucurăm să-i avem alături și să-i cunoaștem pe elevii nou-veniți, cei de la anul I și ne bucurăm să-i revedem pe elevii din anii superiori, după o vară pe care, sperăm noi, ați petrecut-o în liniște și în deplină sănătate, atât voi, cât și familiile voastre și cei dragi vouă! De asemenea, ne bucurăm să ne revedem dragii colegi și colaboratori, cărora le mulțumim pentru răbdarea și sprijinul lor, cât și pentru faptul că au lucrat intens pentru a aborda nenumăratele provocări școlare create de pandemia noului coronavirus! Sunt, într-adevăr, oameni talentați și dedicați profesiei lor!

În ciuda faptului că acest an este deosebit și unic, misiunea și sarcina noastră este aceeași, și anume aceea de a forma profesioniști în domeniul asistenței medicale generale și de farmacie, de a construi caractere puternice și personalități echilibrate, pozitive și luminoase!

Pentru școala noastră, pentru colectivul nostru didactic, cât și pentru voi, fără îndoială, conceptul de sănătate este deosebit de important, astfel că am gândit un scenariu hibrid pentru activitățile didactice din acest an școlar, ținând cont de normele legislative și de recomandările specialiștilor, atât din domeniul educației, cât și al sănătății. În acest sens, învățarea se va desfășura 50% on-site, în sălile de clasă și 50% on-line, prin intermediul platformelor electronice. Desigur, în funcție de evoluția situației epidemiologice, scenariile se pot schimba! Orice schimbare care va apărea, vă va fi comunicată în timpul cel mai scurt!

În ciuda faptului că învățarea la distanță presupune o schimbare față de rutina normală, vă asigurăm că întreg colectivul didactic este preocupat de proiectarea și planificarea activităților didactice și, mai ales, de modul în care putem dezvolta și consolida relația elev-profesor, elev-școală, astfel încât să putem transforma acest an într-un an de succes! Conștienți fiind de faptul că interrelaționarea este deosebit de importantă pentru procesul educațional și că o parte considerabilă a acestui proces o reprezintă întâlnirile și contactul social, profesorii noștri plănuiesc o deschidere virtuală a anului școlar care se va desfășura pe clase, după un program care va fi comunicat în timp util. De asemenea, vor fi disponibili pentru conferințe în timpul săptămânii. În acest sens, punem la dispoziția dumneavoastră datele lor de contact.

Cu speranța unui an școlar plin de realizări și de succese, vă mulțumim pentru că ne-ați ales să vă fim parteneri în procesul de învățare și vă urăm un călduros Bine ați venit!

Să înceapă școala!

Director, Profesor coordonator anul I,

Prof. Nicoleta-Roxana Mihalache Prof. Crenguţa Oprea

 

Roxana Mihalache, director; e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

Nicoleta Radu, secretar SPS Christiana Pitești; e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Florina Stan, prof. diriginte anul I A– AMG; e-mail -

Elena Bîrcu, prof. diriginte anul I B – AMG; e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Crenguța Oprea, prof. diriginte anul I C -AMG; e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Denisa Panțeru, prof. diriginte anul I -AMF; e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Magdalena Popescu, prof. diriginte anul II A – AMG;e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Luminița Marineanu, prof. diriginte anul II B – AMG; e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mihaela Stănescu, prof. diriginte anul III A -AMG; e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ion Mihalache, prof. diriginte anul III B -AMG; e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.